Användarvillkor

SeniorNet Sweden är ansvarig för denna webbplats: handledarguidenseniorer.se

Välkommen att använda dessa sidor till att lära dig mer om att vara Handledare för Seniorer i det digitala livet!

Tänk på att informationen här presenteras som information och råd i största allmänhet men kan aldrig ses som ett konkret råd i en specifik situation.

Du får alltså tillämpa informationen enligt ditt eget omdöme och du kan aldrig hålla oss ansvariga för informationen här i ditt specifika fall.

Allt material (text, bild, video etc) här har copyright skydd vilket betyder att det inte är fritt att använda hur som helst utanför denna webbplats. Du får dela information ifrån denna webbplats vidare under förutsättning att du anger källan; länk till denna webbplats eller genom att använda de delningsfunktioner som tillhandahålls.

Du får även ladda ner angivet material, och ​använda, sprida, göra om, modifiera och bygga vidare på vårt verk, men inte att verket används i kommersiella sammanhang. I samband med att verket används så ska också upphovsmannen anges. Det måste också ha samma villkor som vårt material ovan.

Vi uppskattar också om du kan ge oss en kopia av ditt material.

Hur skyddar vi ditt data när du besöker vår webbplats?

Vad händer när du besöker vår webbplats?

Besöker du vår webbplats så samlas tekniska data in från den enhet du använder, t.ex. din ip-adress, din webbläsare med mera in samt att vi använder kakor för att styra din upplevelse på vår webbplats. Dessa tekniska data går inte att spåra till dig personligen. För mer information om kakor se punkten Detaljer om kakor nedan eller gå till sidan “Kakor“.

Besöker du vår webbplats och samtidigt är inloggad på tjänster såsom Facebook, Google, Instagram med mera så registrerar de ditt besök. Likaså om du använder deras verktyg som delar innehåll från vår webbplats.

Vi länkar till innehåll på andra webbplatser (Facebook, Youtube med mera) från vår plats så när du besöker dessa webbplatser så gäller deras regler.

Vad händer när du väljer att kontakta oss?

Väljer du att kontakta oss samlar vi in din e-postadress och namn för att kunna kontakta dig.

Vad händer när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev?

Registrerar du dig för vårt nyhetsbrev lagrar vi din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrevet till dig.

Vad händer när du loggar in på vår webbplats?

Är du en registrerad användare på vår webbplats registrerar vi också dina besök.

Detaljer om kakor

Vi använder kakor (cookies) på denna webbplats. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi genom kakor förbättrar din upplevelse här på webbplatsen.